Nyheder

Interview i Skaga FM

Den 15. juli 2020 bragte Skaga FM et interview med mig. Vi talte om Yoga, Mindfulness, Gong… og om at Yoga er for alle.

Jeg kan helt ærligt sige, at jeg var vildt nervøs… så nervøs faktisk, at jeg ikke sov ret tungt om natten. Men heldigvis begynder al yoga i næsen… Åndedrættet har vi altid med os, og når vi kan få kontrol over og berolige vores åndedræt, så følger tanker og krop med. Hvor helt utroligt er det lige…? At de allerbedste og allermest effektive redskaber til at berolige vores nervesystem altid er med os… Du kan altid stoppe op og blive bevidst om dit åndedræt – og du kan altid strække dig og ret effektivt “nulstille” dig selv.

Jeg er pjattet med det!

Det var en sjov oplevelse! Niels Viberg er en super hyggelig, behagelig og interessant mand at tale med.. og det var jo heldigvis mest, det det var… en samtale om noget jeg er RET vild med.

Sommerhilsner fra mit hjerte til dit!

Du kan lytte til interviewet i 2 dele lige her: