YOGA VED TINA MARIA

Den kærlige vej til indre styrke

I en verden, hvor alt foregår i et tempo, der kan synes helt umenneskeligt højt og hvor volumen er skruet op. Over alt. I den verden føles det næsten umuligt at finde et øjebliks stilhed. Vi haster afsted for at følge med og glemmer at mærke, hvordan det egentlig føles at være til. Vi glemmer at leve. Sådan ægte leve.

Måske undrer du dig over, hvad mindfulness, yoga og gong har at gøre med at leve og hvordan det på nogen måde hænger sammen med “indre styrke” eller “robusthed”?

Længes du efter tid til fordybelse, ro og selvkærlighed?

Når du kan skabe plads til at være fuldt tilstede med alt, hvad du indeholder i medfølelse og nærvær - og lade det nærvær smelte ind i alle aspekter af dig, så får du mulighed for at holde dig selv, også når du møder modstand.

Den helt særlige stilhed i NUET indeholder din nøgle til en stærk kerne og dyb tro på dig selv - for mig er det er ægte robusthed.

YOGA FORLØB, WORKSHOPS & EVENTS

Udgangspunktet for de fleste af mine Workshops og Yoga-forløb er Kundalini Global Yoga, der er en spirituel og åndelig praksis, funderet i en videnskabelig forståelse af kroppens stress-system.

Du vil møde dybt transformerende åndedrætsteknikker og en kombination af intentionelle, dynamiske eller statiske stillinger, der tilsammen giver dig muligheden for at opleve stilhed og ro indefra. Min undervisning er kendetegnet ved blidhed & sanselighed, med plads til alle uanset alder, funktionsniveau, køn, religion, seksualitet eller tidligere erfaring.

Hos mig vil du opleve at undervisningen altid er præget af mindfulness og at jeg lægger stor vægt på, at det er en oplevelse til alle dine sanser at komme til yoga. Her er altid plads til et grin eller en sludder og altid et ønske om, at du må føle dig hjemme.

Jeg holder din sjæl i hånden imens du selv går vejen.
Må du være sund og rask. Må du være lykkelig. Må du finde fred. Og må du opleve stor kærlighed i det liv, der er dit liv.
— Tina Maria

KLIENTKÆRLIGHED

Mit hjerte banker altid en smule hurtigere, når jeg modtager kærlige hilsner fra deltagere og klienter på hold, workshops og 1:1 forløb.

Det er vanskeligt at finde de ord, der beskriver den enorme følelse af taknemmelighed og ydmyghed jeg mærker, hver gang du møder op og viser mig din tillid. For mit arbejde er baseret på tillid og med den tillid giver du mig muligheden for at holde dig i hånden, imens du selv skaber den transformation, du drømmer om.

Af hjertet tak for tilliden – og TAK for al den kærlighed og venlighed, der flyder ind i min indbakke som den mest liflige nektar. Jeg føler mig heldigere end den heldigste kartoffel.

Her er en af dem, og du kan finde flere her

…Jeg har virkelig lært meget dette efterår/vinter af den yoga jeg har lavet sammen med dig og de andre, det har forbedret min livskvalitet SÅ meget at det næsten er ren rutine nu at gøre de ting du anbefaler. Alle de traumatiske oplevelser, psykiske diagnoser jeg har og har været igennem meget af min voksen tid, har yogaen været den mest effektive behandlingsform mod stress, angst og depression. Min bostøtte siger mine ADHD symptomer er væsentligt reduceret i forhold til før yoga med dig.
— deltager på forløb