Nyheder

Åndedræts Kram, optagelse af yogavideoer og Super stort søvn behov…

Det er hvad, der optager mig mest lige nu.

Jeg er i fuld gang med en fordybelse og udvidelse af min yogalærer uddannelse og hver gang jeg lærer noget nyt, åbner nye døre sig. Det er en spændende rejse at være på for mig selv, men også for alle de vidunderlige deltagere på mine yogahold. Jeg mærker at min undervisningsstil langsomt modnes, ændres, forfines lidt og bliver min egen. Det føles godt og gradvist kommer jeg tættere og tættere på det, der VIRKELIG giver mening.

Det optager mine tanker og gør mig glad i låget at mærke, hvor STOR en indflydelse åndedrættet har på vores velbefindende. Derfor er jeg gået endnu dybere ned i netop åndedrættet og er nu halvvejs igennem en Teacher Training ved Yoga Alliance, der udelukkende har fokus på… ja… ÅNDEDRÆT.

Samtidig er jeg optaget af at få filmet nogle yogavidoer til forskellige online forløb. DET er altså interessant! Og ikke noget jeg har nogen som helst viden om eller erfaring med, men jeg klør på og får det bedste ud af det. Nogle af videoerne skal benyttes på det online forløb jeg starter i det nye år med fokus på STRESS.

Ja… og så har jeg altså et helt gigantisk søvnbehov for tiden. Det kommer snigende sammen med mørket og den lave energi der generelt er at mærke lige nu. Astrologisk er der sket meget den sidste måned.

Der er MASSER af nyheder i December og MEGET mere på vej i januar og februar. Så hold øjnene åbne 😉

Kærligst

Tina Maria