Nyheder

Gratis Yogatimer og NORDliv

Onsdag den 6. januar og onsdag den 13. januar har jeg været sammen med SKØNNE kvinder til GRATIS Online Kundalini Yoga. Det har været ganske vidunderligt at se nogle nye mennesker – også selvom det kun er online. Nedlukningen af Danmark tager hårdt på mange af os, og jeg hører flere og flere af mine elever sige, at de føler sig ensomme, overvældede, stressede og bekymrede.

Kundalini Yoga kan hjælpe os igennem det. Det kan enhver form for yoga! Fordi yoga skaber en helt unik ro i kroppen, som resultat af at vagusnerven strækkes & løsnes og der frigives lækre hormoner i kroppen.

Jeg har endnu en gratis kundalini yoga time søndag den 17. januar fra kl. 20-21.

I December havde jeg besøg af en journalist fra TV2 Nord og der er der kommet et indslag ud af. Det er besyndeligt at se sig selv på den måde 🤣

Link til udsendelse kommer her, hvis du vil kigge med.

https://www.tv2nord.dk/nordliv/saadan-faar-du-ny-energi-med-yoga

I Lys og Kærlighed

Tina Maria