AromaTouch

Aromaterapi med Essentielle Olier fra doTERRA.

Jeg tilbyder behandlinger med AromaTouch i mit hjem, hvor jeg har skabt et rum med hygge og ro. Her er dæmpet belysning og musik, så der er plads til nærvær og stille fordybelse.

En AromaTouch behandling er ikke massage, men en blid påføring af essentielle olier på ryg og fødder. Tilsammen skaber olierne, duftene og den nænsomme berøring dyb ro og balance i hele dit system. Det vi også kalder homøostase.

Balance, grounding og nærvær er essensen for mig.

En behandling hos mig starter med, at du ankommer og får ro til at ligge dig til rette på briksen. Her vil du (hvis du ønsker det) få et blidt og nænsomt gongbad, hvor gongens vibrationer kæler for dit nervesystem. Du kan læse mere om effekten af et gongbad her på siden.

Bagefter vil jeg i stilhed, blidt begyndte påføringen af essentielle olier, med min dybeste intention om, at du trygt kan læne dig ind i oplevelsen og mærke at din krop langsomt slapper af og dine tanker giver slip.

Når jeg er færdig med at påføre olier, bliver du liggende på briksen for en stund og kommer til dig selv, imens jeg finder et glas vand til dig.

En AromaTouch behandling koster 499 kr og tager ca. en time fra du ankommer, til du er færdig. Du booker en tid ved at kontakte mig her.

Jeg glæder mig til at forkæle dig.