HVEM ER JEG?

Wauw… det er et stort spørgsmål!

Jeg hedder Tina Maria. Jeg er gift med den skønneste mand og mor til 3 døtre, der er født i 2007, 2010 og 2011 og som på hver deres måde beriger mit liv hver eneste dag. Af alle de roller jeg har i mit liv, og dem er der jo mange af, så er det at være mor, den allerbedste. Det er samtidig den mest udfordrende, skræmmende og udviklende rolle… De er mine største læremestre, mine største kritikere (særligt når det kommer af mine valg af aftenens menu) og mit allerstørste heppekor.

En kærlighedsaffære – med mig selv.

En ret fugtig og kold dag i januar 2017 fandt jeg mig selv siddende på en yogamåtte for allerførste gang.

Efter et liv med lavt selvværd, overtænkning, tankemylder, stress, ængstelse, knuder i maven og gamle begrænsende overbevisninger, var det en åbenbaring for mig at mærke, hvad mindfulness og yoga kan gøre. Der på yogamåtten mærkede jeg nemlig noget, jeg havde glemt – noget jeg måske aldrig rigtig havde mærket før.

Jeg mærkede, at jeg er helt okay præcis, som jeg er. Jeg mærkede, at jeg ikke skal fixes. Jeg mærkede tilgivelse, accept, dyb ro, inderligt nærvær og ren uforfalsket kærlighed.

Den følelse tog jeg med mig hjem og hver eneste dag siden da, har jeg forsøgt at skabe en hverdag, der er nærværende og kærlig. Det er meget sjældent et glansbillede af pænhed og polerede overflader – men jeg mærker hver eneste dag, at Yoga og Mindfulness giver mig muligheden for at være mere… Mere kærlig, mere modig, stærkere, mere sårbar, mere ægte, ærligere, sjovere og meget mere nærværende.

Yoga og Mindfulness har nemlig hjulpet mig med at opdage mine SUPERKRÆFTER…. og stå ved dem, så jeg tør være hele mig. Med alt hvad jeg er. Både Lyset og Mørket.

Lad mig være din rejseguide.

Det fylder min krop og mit hjerte med champagne-bobler og sommerfuglevinger og ren uforfalsket glæde, at jeg har muligheden for at viderebringe den faktiske viden og visdom til alle de vidunderlige mennesker, der finder vej til mine forløb og arrangementer. 

Mit liv er fyldt til randen med yoga, mindfulness, nærvær, Essentielle Olier og GONG, fordi jeg elsker det!…

Og jeg underviser, fordi jeg SLET ikke kan lade være!