Mindfulness

Hvad er mindfulness egentlig for en størrelse?

Igennem de seneste år har der været større og større fokus på mindfulness og efterhånden er det noget, der tages alvorligt. Faktisk er det en tendens, der ikke længere bare handler om selvudvikling – noget vi gør for os selv, men også noget mange arbejdspladser finder en værdi i. Man er begyndt at have mindfulness undervisning i frokostpausen på arbejdspladser rundt i landet og der findes børnehaver og skoler, der har indført mindfulness til børn og voksne. Fordi både erfaring og forskning viser os det samme…

Mindfulness er godt! Det virker!

Mindfulness styrker os og gør os i stand til at håndtere livet. Med alt det hvad det er. Det giver os muligheden for at leve et liv med større nærvær, ro og fokus og hjælper os med at håndtere stress, angst og depression.

Jeg har taget en uddannelse som først Life & Mindfulness Practitioner, siden Life & Mindfulness Advanced Pratitioner (nu Life & Mindfulness Master) hos Akademiet for Mindfulness og Livsbevidsthed. Det er en uddannelse der i høj grad har fokus på hjerte og nærvær samt dyb erkendelse igennem kroppen og som åbnede mine øjne og mit hjerte for hvor smuk og dyb en mindfulness praksis kan være. Så mindfulness ikke bare bliver et redskab, jeg tager frem, når jeg kan bruge det.. men en måde at være i verden på…

Vi kan tænke os til mangt og meget. Vi kan tro, at vi ved… Men når vi har erkendt igennem kroppen og mærket sandheden i den stilhed, der opstår. Så ved vi! Vi tror ikke længere, at vi ved. Vi VED det… med en sikkerhed, der er langt dybere end noget, du nogensinde kunne forestille dig.

I foråret 2020 påbegynder jeg Life & Mindfulness Educator, der giver mig mulighed for at gå endnu dybere ind i min egen praksis, dykke ned i forskningen og dygtiggøre mig, så jeg for alvor kan undervise i mindfulness på en professionel måde og med et endnu større fundament.

Jeg glæder mig til at tilbyde både workshops, forløb og retreats med endnu mere mindfulness.