Vagus Nerven

 

Den fascinerende, altafgørende, usammenlignelige og helt og aldeles magiske vandrende nerve. Sjælsnerven.


Vi bruger alt for lidt tid på at tale om den og forholde os til den. Alt for lidt tid på at lære den at kende og opdage, hvor stor en rolle den spiller i vores fysiske og mentale helbred. Og alt alt alt for lidt tid på at lære at regulere, styrke og støtte den….

Fidusen er at blive bevidst om det og opdage alle de små tegn din krop og dit sind sender dig - opdage det og agere i det. Ikke RE-agere, men AGERE… med bevidsthed om, hvor stor en betydning det har, ikke bare for dit fysiske velvære, men i høj grad også for din stress-respons og dit generelle mentale helbred.

Herhjemme ser jeg ofte mine børn strække sig, ændre deres åndedrætsrytme eller bevæge sig, når noget føles svært. Ind imellem hører jeg én guide en anden i at strække sig og række tungen så laaaaangt ud som de kan… Fordi de har mærket at det virker. Fordi de allerede ved at regulering af nervesystemet støtter dem.

Det er måske ret magisk - sådan føles det i hvert fald - men det er også ganske videnskabeligt.

Faktisk kræver det ikke ret meget at “hacke” dit nervesystem - og alle kan lære det… også dig!h a business. Maybe you want to turn a hobby into something more. Or maybe you have a creative project to share with the world. Whatever it is, the way you tell your story online can make all the difference.

Designcoach

Designcoach by Angela Lund is a dedicated design agency specializing in creative web design and brand identity.

designcoach.dk
Forrige
Forrige

Tanke-kulter og Selv-Initiation